A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. 

A telefonos megkereséseket jelenleg ügyfélszolgálatunk nehezen tudja fogadni. Kérjük a szivattyubolt@szivattyubolt.hu e-mail címre írják meg érdeklődéseiket! 

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Elfogadom

Szállítás

Szállítási feltételek, termék átvételi lehetőségek

 

Házhoz szállítás díjszabása

Megrendelések szállításának díja normál méretű csomag esetében az alábbi módon alakul.

 • Házhoz szállítás futárszolgálattal (Értéksávos, rendelt tételek összértékéhez igazodó szállítási díjakkal dolgozunk.) Előre utalással vagy SimplePay-en keresztüli fizetés esetén így alakulnak a bruttó szállítási díjak:
  • Bruttó 49 999 Ft-ig - bruttó 2540 Ft (2000 Ft + ÁFA) a szállítási díj
  • Bruttó 50 000 - 99 999 Ft között - bruttó 3670 Ft (2890 Ft + ÁFA) a szállítási díj
  • Bruttó 100 000 - 199 999 Ft között - bruttó 4445 Ft (3500 Ft + ÁFA) a szállítási díj
  • Bruttó 200 000 Ft felett - bruttó 7620 Ft (6000 Ft + ÁFA) a szállítási díj
 • Utánvétes fizetés esetén fent meghatározott szállítási díjakhoz adódik hozzá a bruttó hétszázkilencven forintos (790 Ft) kezelési költség (622 Ft + ÁFA).

Megrendelések szállításának díja nagy méretű csomag esetében az alábbi módon alakul.

 • Házhoz szállítás futárszolgálattal XL  Bruttó 10400 Ft (8190 Ft + ÁFA) szállítási díj
 • Házhoz szállítás futárszolgálattal kis raklap  Bruttó 18110 Ft (14260 Ft + ÁFA) szállítási díj
 • Házhoz szállítás futárszolgálattal raklap    Bruttó 24600 Ft (19370 Ft + ÁFA) szállítási díj
 • Házhoz szállítás futárszolgálattal raklap XL   Bruttó 36680 Ft (28882 Ft + ÁFA) szállítási díj

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetési módozatai

Utánvétes fizetés esetén a megrendelt terméket valamint a szállítási díjat és kezelés költséget a csomag átvételekor a futárnak, készpénzben kell megfizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük, amennyiben lehetséges pontos összeggel várja a futárt!

Biztosítunk lehetőséget a csomag (rendelt tételek valamint az esetleges szállítási költség) értékének előre történő kiegyenlítésére. Utalás esetében Díjbekérőt küldünk elektronikus úton és az összeg beérkezése után kezdjük meg a megrendelés feldolgozását. Megrendelést követő azonnali, bankkártyás (Simplepay) fizetés esetén a Simplepay-től érkező, sikeres fizetésre vonatkozó információt követően kezdjük el a megrendelés feldolgozását.

A számlát (2021. december 13-tól) elektronikus úton küldjük, a Jótállási jegyet mindig a csomagban helyezzük el. 

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagon észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye azt át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítás, információk

Munkanapokon, 11 óra előtt leadott rendeléseket, amennyiben a termék áruházi raktáron van, sikeres bankkártyás fizetés történt vagy utánvétes fizetést választottak, általában a rendelés napján el tudjuk indítani. Banki átutalás választása esetén az összeg számlánkra való beérkezését követően tudjuk a csomagot előkészíteni szállításra. 

Futárszolgálatokkal meglévő szerződésünk szerint 1 munkanapos szállítás van érvényben. Ez azt jelenti, hogy a futárszolgálatnak való csomag átadást követő munkanapon, partnereink megkísérlik azt kiszállítani. 

Webáruházunk megrendeléseit az Express ONE, a GLS Hungary vagy az MPL (Magyar Posta Zrt.) szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kérjük, utánvétes vásárlás esetén abban az esetben adja le a rendelését, amennyiben biztos benne, hogy a csomag átvételekor készpénzben ki tudja fizetni annak díját a futárnak! (Futárszolgálat munkatársainál nem minden esetben van bankkártya olvasó mobil terminál.) Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Csomagoláshoz kapcsolódó szabályozás

Azon termékek esetében, amelyek gyári csomagolással érkeznek hozzánk, a szállítás előkészítésekor, a csomagolás során munkatársaink a gyártói csomagolást megbontják
Ezen eljárási rend oka, hogy a Jótállási jegy kitöltéséhez munkatársainknak ellenőrizniük szükséges a terméken lévő gyári számot és egyúttal ellenőrzik a termék sértetlenségét is annak érdekében, hogy amennyiben Vásárlóhoz a termék sérülten érkezne meg, bizonyítható legyen, a termék szállítás során, nem azt megelőzően sérült.
Néhány termék esetében, a biztonságos szállítás érdekében munkatársainknak a csomagoláson belül, a termék köré extra tömőanyagot kell elhelyezniük az esetleges sérülés megakadályozása érdekében.

 

Személyes átvétel

Megrendelt termékek átvételére boltunkban (2085 Pilisvörösvár, Fő út 2/H), személyesen is van lehetőség. Személyes átvétel esetén természetesen szállítási díj és kezelési költség sincs. Kérjük, hogy amennyiben webáruházunkban a személyes átvételt jelölte meg, csak akkor induljon el hozzánk, ha elektronikus úton visszaigazoltuk a csomag átvételének lehetőségét!

Személyes átvétel során van lehetőség készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

 

További információ az ÁSZF Szállítás oldalán belül >>>

 

 

Frissítve: 2024. február 08.